CROSSFIT ODENSE

Gør noget godt for dig selv både psykisk og fysisk og bliv en del af fællesskabet i CrossFit Odense.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

Hos CrossFit Odense tilbyder vi træning, hvor hele kroppen er i fokus. Hos os får du trænet alt lige fra styrke og udholdenhed til kondition og bevægelighed. For at give plads til alle niveauer og for at ramme hele kroppen bedst muligt, benytter vi os af alt lige fra vægtstænger, kettlebells og håndvægte til kondimaskiner og egen kropsvægt.

Hos os er der mulighed for både holdtræning og selvtræning. Vores holdtræning er for dig, der ønsker at træne med en masse andre og følge en træner, der hjælper dig igennem øvelserne. Holdtræning er typisk muligt morgen og formiddag på alle ugens dage, samt eftermiddag og aften på alle hverdage.

Selvtræning er muligt inden for hele centerets åbningstid, og er for dig, der følger et bestemt program, eller bare nyder at styre egne træningstider og øvelser.

HVORDAN ADSKILLER VI OS?

Vores center adskiller sig fra det typiske træningscenter ved at give dig en mere personlig og tilpasset oplevelse, som er udover det sædvanlige. Vores mission er at skabe et fællesskab, som fastholder dig i din træning og ikke mindst forbedrer din dag, når du møder op. Vi stræber efter at have en højere standard på alle parametre, hvilket ikke bare gælder udstyr, faciliteter og rengøring, men også træning, personale og service.

VORES TRÆNERE

Vi har dygtige og engagerede trænere, der brænder for din udvikling og gode oplevelser i vores center. Uanset dit niveau og ambitioner er vi klar til at hjælpe og ikke mindst motivere dig på din træningsrejse.

STUDIERABAT

Hos CrossFit Odense tilbyder vi studiemedlemskab til alle aktive studerende, som er på SU eller en lignende ydelse. Ved at købe et studiemedlemskab sparer du 100 kr/måned og får ubegrænset adgang til hele vores træningsområde indenfor åbningstid samt alle vores holdtyper.