OM OS

Vi er dit helt nye CrossFit Center i Odense med fokus på fællesskab, gode vaner og glæden ved træning uanset niveau og ambitioner. Vi, Jonas og Christian har sammen startet CrossFit Odense på baggrund af vores fælles passion for CrossFit og glæden ved at se medlemmers udvikling og glæde i træningscentret.

CENTRET

Hos CrossFit Odense stræber vi efter at skabe et miljø, som gør, at du føler dig motiveret og tryg. Vi ønsker at skabe et sted, hvor vores dygtige personale støtter din udvikling og forbedrer dit velvære, og hvor du samtidig bliver en del af et fantastisk fællesskab, der har plads til alle ligegyldigt alder, træningserfaring og udseende.

Vores faciliteter og udstyr gør det muligt at udvikle sig, uanset om man ønsker mere styrke, bedre udholdenhed, mere bevægelighed, bedre kondition eller bare gerne vil have gode, givende træninger.

VORES TRÆNERE

Vi går meget op i at sætte en høj standard blandt vores trænere. Alle vores trænere har flere års personlig træningserfaring samt undervisningserfaring. Udover dette har de alle sundhedsfaglig eller naturvidenskabelig uddannelse.

Alle vores trænere forstår at skabe motivation og fællesskab, og kan tilrettelægge og vejlede hvert enkelt medlem på baggrund af deres niveau og ambitioner.

Vores mål er at kende vores medlemmer, lytte til deres ønsker samt forstå og opfylde deres behov. Hos os er du ikke bare en del af mængden, men et individ som vi vil lære at kende og give en god oplevelse hver gang, du træner