Fysioterapi

I CrossFit Odense samarbejder vi med CrossFys, som er Danmarks mest specialiserede fysioterapeuter indenfor behandling af crossfittere på alle niveauer.

CrossFys hjælper personer indenfor CrossFit og funktionel træning med skræddersyede genoptræningsforløb. Gennem grundig undersøgelse bliver årsagen til din problematik afdækket, og i samarbejde med dig strikkes det optimale behandlingsforløb sammen. Udover genoptræningsforløb hjælper vi også med præstationsoptimering.

Vi fokuserer på tre aspekter i dit behandlingsforløb

1. Din træning skal fortsætte

Først og fremmest så skal du fortsætte med at træne. Selvom man har en skade, vil der altid være masser af muligheder for at fortsætte med at træne og for at blive bedre!

2. Træning som behandling

Vi viser dig helt konkret hvordan du kan bruge træning som behandling, da alt peger på at træning er den bedste behandling til en lang række skader.

3. Stærkere og bedre

Sidst men ikke mindst hjælper vi med at gøre dig stærkere og til en endnu bedre crossfitter. Det er dét vi brænder for!

CrossFys har klinikker i både Odense og København.

I Odense foregår samtale, undersøgelse og behandling ved fysioterapeut Carina Christensen i CrossFit Odense. 

CrossFys har klinikker i både Odense og København.

I Odense foregår samtale, undersøgelse og behandling ved fysioterapeut Carina Christensen i CrossFit Odense. 

Carina

Carina er allerede en del af trænerteamet i CrossFit Odense. Udover fysioterapien har hun undervist og trænet CrossFit de sidste 4 år, og har derfor kendskab til hvad man som CrossFitter har brug for hos en fysioterapeut. Carina har desuden også kurser i graviditets- og efterfødselstræning.

En fysioterapeut,
der forstår dig

Så hvis du også er træt af fysioterapeuter, der ikke forstår hvad en butterfly pull-up eller snatch er – så book en tid hos Carina. Så er du sikker på at komme til en behandler, der ved hvad du skal tilbage til.